Проектиране и строителство на сглобяеми и дървени къщи. Персонализирани спрямо Вашите предпочитания.

СГЛОБЯЕМИ КЪЩИ

Сглобяемите къщи имат А-образна рамка и са вдъхновени от скандинавските страни, като в същото време предлагат оптимален баланс между функционалност, качество,  цена и време за строителство.

Къщите с А-образна рамка са вдъхновени от скандинавските страни като в същото време предлагат оптимален баланс между функционалност, качество,  цена и време за строителство. 

Преосмислихме процесите на проектиране, закупуване и строителство, така че да можете да отделите по-малко време за изграждане на дома си и повече време да живеете в него.

Къщите са проектирани да рационализират целия път на строителството. Предлагаме опростен процес на закупуване и изграждане, без да правим компромис с функционалния дизайн, качествените материали и прецизното инженерство. 

Нашият подход предлага алтернатива на проблемите с разходите и неочакваните забавяния при традиционното строителство.
 

Модел S

Модел S

Най-малката от нашата гама, къща Модел S е перфектна като удобен дом за уикенд или тихо убежище далеч от суматохата на ежедневния живот. Тези малки къщи предлагат компактни жилищни помещения, увеличавайки максимално полезността, като същевременно минимизират отпечатъка върху околната среда и разходите за проекти. Гамата Модел S е идеална за уютен живот, като същевременно включва всички основни функции като нашите по-големи модели. Тази гама започва от 26 кв. м. и се предлага в 3 различни оформления и размера. Цветовете на покрива и дървото са персонализирани. 

Модел M

Модел M

Идеална сглобяема къща, Модел M осигурява оптимален баланс между пространство и функционалност. Това е идеалният избор както за бързо бягство, така и за дългосрочен дом като предлага всички удобства за постоянен живот с по-малко въздействие върху околната среда и намалени разходи. Тези сглобяеми къщи предлагат 2-ри етаж. Тази гама започва от 59 кв.м. и се предлага в общо 3 различни оформления и размера. В допълнение към опциите за размер и оформление, детайли като цветовете на покрива и дървото също са напълно персонализирани, което ви дава свободата да добавите личен щрих към новия си дом. 

Модел L

Модел L

Най-просторният, функционален дом, Модел L е адаптивен към всяка нужда. Въпреки че тези модулни къщи са проектирани с мисъл за постоянно живеене, този размер може да побере до 8 души. Къщите са достатъчно гъвкави, за да се използват като ваканционен или като втори дом. Гамата Модел L започва от 114 кв.м. и се предлага в общо 6 различни опции за оформление и размери. В допълнение към опциите за оразмеряване и оформление, можете също така напълно да персонализирате естетически детайли като покрив и оцветяване на дърво, за да отговарят на вашия личен вкус.

  НАЧАЛО

СГЛОБЯЕМИ КЪЩИ

Модел S
Модел M
Модел L

ДЪРВЕНИ КЪЩИ

Едно спално помещение - Серия Е
Две спални помещения - Серия F
Три спални помещения - Серия G
Градински къщи

ПРЕДИМСТВА

ПРОЦЕС

За нас

Новини

Контакти

  Търсене