Проектиране и строителство на сглобяеми и дървени къщи. Персонализирани спрямо Вашите предпочитания.

ДЪРВЕНИ КЪЩИ

Насладете се на релаксиращата атмосфера на дървената къща.

Когато влезете в дървена къща, вероятно ще усетите същата уникална атмосфера, както повечето от нас: СЯКАШ СТЕ СЕ ПРИБРАЛИ У ДОМА.

Къщата веднага създава приятно, уютно и естествено настроение. Естественото дърво е удоволствие да се гледа, а дървената къща просто ни кара да се чувстваме добре. Но защо е така? Една дървена къща просто се усеща различно, и това не е случайно. Дървото има много природни характеристики, които не могат да бъдат имитирани. 

Може да не мислите за къща по отношение на нейните характеристики, тъй като вниманието ви най-вероятно е грабнато от квадратните метри и различните съоръжения, които са на разположение. Въпреки това, добре е да спрете и да помислите за уникалните характеристики на модерната дървена къща, които създават топла домашна атмосфера. 

Модерните дървени къщи са проектирани така, че да пропускат възможно най-много естествена светлина в интериора. Светлината означава много за нас и влияе на комфорта на живот повече отколкото си мислите. Ето защо да се използва възможно най-добре съществуващата естествена светлина винаги е мъдър ход. 
Дневната светлина и прожекторите могат да направят дървото с матова повърхност да изглежда различно, но никога няма да загуби своята топлина и естествена привлекателност. За да направят живота приятен дори в тъмните зимни вечери, всички дървени къщи излъчват много светлина.

Дървените къщи предлагат приятна акустика. 

Когато има твърде много ехо в пространството, атмосферата може бързо да стане досадна. Прекарването на дълги периоди от време в такова пространство е стресиращо, дори и да не го забелязваме. Дървената среда има страхотни акустични характеристики и прекарването на време в дървена къща е приятно изживяване. Сякаш дебелите стени от дърво изсмукват ненужния шум от пространството. Добрата акустика е една от най-важните характеристики, влияещи върху комфорта на живот, дори и да не го забелязваме, когато всичко работи по предназначение.

Естественото дърво има свой собствен възхитителен аромат и дървената къща е чудесен начин да се насладите на естествената атмосфера, която носи със себе си. Масивните дървени конструкции дишат и ефективно балансират вариациите на влагата. Влажността на въздуха в помещението се поддържа на оптимално ниво и къщата запазва здравословния и приятен аромат. Повърхността на дървото също е антибактериална, което спомага за поддържане на структурите и свежия въздух в помещението.

Дървените къщи внасят релаксираща и уютна атмосфера. Когато сме в контакт с дървесината, умовете ни могат да ни отведат на почивка сред природата, а проучванията показват, че дървените къщи наистина имат много релаксиращ ефект върху нас. Сърдечната ни честота намалява, както и нивата на стрес. Една дървена къща ни позволява наистина да оставим проблемите си пред вратата. Казват, че разходката в гората е релаксираща, а същият естествен ефект може да се усети и в дървените къщи.

Усещането в дървена къща не е насилствено или претенциозно, а уютно и спокойно. Просто и естествено. Къщата от дърво осигурява перфектната среда, но в крайна сметка дом се създава от тези, които живеят в него. 

Ние можем да построим къщата, вие я превърнете в свой дом!

Едно спално помещение - Серия Е

Едно спално помещение - Серия Е

Стандартният модел се изработва в 92 мм. дебелина квадратни трупи и може да се доставя в плоски опаковки.

Две спални помещения - Серия F

Две спални помещения - Серия F

Стандартният модел се изработва в 92 мм. дебелина квадратни трупи и може да се доставя в плоски опаковки.

Три спални помещения - Серия G

Три спални помещения - Серия G

Стандартният модел е изработен от CLT с дебелина 100 мм, който е покрит с най-добрата изолация Kingspan

Градински къщи

Градински къщи

  НАЧАЛО

СГЛОБЯЕМИ КЪЩИ

Модел S
Модел M
Модел L

ДЪРВЕНИ КЪЩИ

Едно спално помещение - Серия Е
Две спални помещения - Серия F
Три спални помещения - Серия G
Градински къщи

ПРЕДИМСТВА

ПРОЦЕС

За нас

Новини

Контакти

  Търсене