Проектиране и строителство на сглобяеми и дървени къщи. Персонализирани спрямо Вашите предпочитания.

Предимства и основни характеристики на къщите

Нашите къщи са проектирани да рационализират целия строителен път. Ние опростяваме процеса на закупуване и изграждане, без да правим компромис с функционалния дизайн, качествените материали или прецизния инженеринг. Нашият подход предлага алтернатива на проблемите с разходите и неочакваните забавяния на традиционното строителство.

Изключителна структурна устойчивост

Къщите са изградени само с висококачествени устойчиви дървени рамки. Тези рамки отговарят на най-високите стандарти за структурна устойчивост както за индивидуална, така и за търговска употреба - и осигуряват дългосрочна стабилност на вашата нова къща. 

Бързо и точно време за изграждане

От момента, в който пристигнем на вашия строителен обект, до последното завършване, отнема по-малко от 8 седмици. Като елиминираме всякакви догадки от строителния процес, ние можем да работим прецизно и ефективно във всички фази на строителството, без обичайния стрес на проекта. 

Изграждайте навсякъде

Всеки компонент се произвежда прецизно в производствени съоръжения и след това се транспортира до вашата строителна площадка. Това ни позволява да строим висококачествени домове навсякъде – дори в най-тихите и уединени кътчета – без да правим компромис с качеството. 

Най-добрата изолация в класа

Всяка къща е изолирана по поръчка, за да отговаря на целогодишната температура и влажност на вашия регион. От термична гледна точка сградите с дървена рамка са по своята същност по-ефективни от конструкциите със стоманена рамка или бетон, като осигуряват оптимален комфорт по всяко време.

Обмислен, опростен процес на проектиране

Всички наши къщи са структурно сертифицирани. Рационализирания процес на проектиране ни позволява да избегнем всички неочаквани разходи и забавяния на традиционните строителни проекти, като същевременно поддържаме функционалността на преден план.

Лек отпечатък върху околната среда

Къщите са проектирани с оглед на енергийната ефективност, което ги прави възможно най-близки до пасивните. Всички наши модели имат по-нисък въглероден отпечатък от традиционните сгради. Нашите къщи са щадящи не само вашия портфейл, но и щадящи околната среда.

  НАЧАЛО

СГЛОБЯЕМИ КЪЩИ

Модел S
Модел M
Модел L

ДЪРВЕНИ КЪЩИ

Едно спално помещение - Серия Е
Две спални помещения - Серия F
Три спални помещения - Серия G
Градински къщи

ПРЕДИМСТВА

ПРОЦЕС

За нас

Новини

Контакти

  Търсене